Byggnadssmide

Centrumsvets erbjuder expertis inom byggnadssmide för både stora och små projekt. Med moderna tekniker och lång erfarenhet levererar vi högkvalitativa, anpassade lösningar för dina behov.

Kvalificerade tjänster inom byggnadssmide

Vi på Centrumsvets erbjuder kvalificerade tjänster inom byggnadssmide, anpassade för både stora och små industriprojekt. Med vår långa erfarenhet och specialisering inom branschen, är vi experter på att producera och montera byggnadssmide, stålkonstruktioner, trappor och räcken.

Unika konstverk i samarbete med konstnärer

Utöver våra standardtjänster har vi även arbetat med konstnärer för att tillverka unika konstverk med specifika krav på material, funktion och konstruktion. Ett av våra mest uppskattade verk är konstverket ”Instabil”, som har blivit ett känt landmärke i Hammarby Sjöstad.

Modern Maskinpark i Saltsjö-Boo

I våra lokaler i Saltsjö-Boo har vi en modern maskinpark som gör det möjligt för oss att hantera alla typer av smidesarbeten med hög precision och kvalitet. Vi strävar alltid efter att leverera produkter och tjänster som överträffar våra kunders förväntningar och uppfyller de högsta standarderna inom byggnadssmide.

Kontakta oss för att diskutera ditt nästa projekt

Har du ett projekt inom byggnadssmide som du vill diskutera? Tveka inte att kontakta oss! På Centrumsvets är vi redo att hjälpa dig med allt från tillverkning till montage och underhåll. Vårt erfarna team står redo att förverkliga dina visioner med högkvalitativa lösningar anpassade efter dina specifika behov.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå